Πολιτική Επιστροφών

Κατά την παραλαβή του πακέτου σας, οφείλετε να ελέγξετε ότι όλα τα προϊόντα αντιστοιχούν στην παραγγελία σας. Σε περίπτωση λάθους ποσότητας ή ελαττωματικού προϊόντος, οφείλετε να μας ενημερώσετε μέσω τηλεφώνου στο (+30)2102449424 ή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα αλλαγής, την ίδια ή το αργότερο μέχρι την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την παραλαβή της παραγγελίας σας. Οποιαδήποτε αίτηση διατυπωθεί εκτός αυτής της προθεσμίας δε θα μπορεί να γίνει δεκτή, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε αλλαγή προϊόντος.

Επιστροφή/αλλαγή προϊόντων

 • Σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε ένα προϊόν, έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε την αλλαγή εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραλαβής.
 • Αν επιθυμείτε να αλλάξετε ένα προϊόν που έχετε αγοράσει από τα είδη προσφοράς οι αλλαγές γίνονται δεκτές αποκλειστικά με είδη σε προσφορά. Σε περιόδους εκπτώσεων, οι αλλαγές πραγματοποιούνται μόνο με είδη σε έκπτωση, στην τρέχουσα τιμή τους.
 • Tα μεταφορικά έξοδα της αλλαγής είναι 4,90 ευρώ.

Διαδικασία επιστροφών/αλλαγών

 • Αλλαγή με άλλο προϊόν, στέλνετε το προϊόν που θέλετε να αλλάξετε με την ίδια υπηρεσία courier και (δική σας χρέωση 3 ευρώ) στα γραφεία της εταιρείας μας.
  ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
  Πλατ. Αγ. Βλασίου 16,
  Αχαρναί, Τ.Κ. 13671
  Αθήνα
  Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2102449424. Σε περίπτωση αλλαγής, πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας εντός 2 ημερών στo τηλέφωνo 2102449424 για σχετική ενημέρωση. Αφού παραλάβουμε την επιστροφή σας, σας στέλνουμε το προϊόν της αλλαγής.
 • Επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται δεκτή.

Σχετικά με τις επιστροφές/αλλαγές
Για να γίνει δεκτή η επιστροφή το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και να μην λείπει τίποτα από την αρχική του συσκευασία (καρτελάκια, ετικέτες κτλ).
Μέχρι τη στιγμή που το προϊόν θα φθάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, οπότε είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του, ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής και αλλαγής του.

Φόρμα αλλαγής/Επιστροφής

Με την παρούσα φόρμα μπορείτε να ολοκληρώνετε με εύκολο και γρήγορο τρόπο τις αλλαγές που επιθυμείτε για τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει.

[wpforms id="17515" title="false" description="false"]